Wonderreizen

Van Aelbrouckstraat, 8
9620 Zottegem

Tel. +3293603434

info@wonderreizen.be

Find us on Facebook

Tips and Trics

Abonneer u op de nieuwsbrief.
Klik hier

 

Vervoer

vervoer

Ons luchthavenvervoer, dat goedkoper is dan parkeren op de luchthaven, wordt perfect uitgevoerd door de firma A&T SERVICE uit Brakel en u wordt van bij u thuis tot de luchthaven en terug steeds vervoerd door professionele chauffeurs, met begeleiding tot in de vertrekhall. Omdat wij de service naar de klanten belangrijk vinden en ons ook op dit gebied willen onderscheiden wordt er enkel met volledig rookvrije wagens van maximaal 3 jaar oud gereden. Bij terugkomst wacht de chauffeur u 30 minuten na de landing op, net voorbij de douane, in de buurt van de infostand, met een bordje "WONDERREIZEN + UW NAAM". In uitzonderlijke gevallen, vooral in het hoogseizoen, kan het zijn dat de firma A&T SERVICE beroep dient te doen op derden voor de verzorging van haar luchthavenvervoer en het transport derhalve wordt uitgevoerd met ander materieel dan beschreven of afgebeeld. 
 

vervoer2

Alle vluchtgegevens worden door ons doorgegeven aan de chauffeur, maar indien u nog een of andere inlichting wenst van de chauffeur dan kan u altijd bellen naar onze airportshuttle-permanentiedienst op het nummer 055 42 03 81 of 0496 8071 94.

Bent u tevreden over ons luchthavenvervoer, vertel het dan verder. Hebt u opmerkingen, van welke aard ook, dan zouden wij het sterk op prijs stellen dit onmiddellijk te mogen vernemen.

 

Vluchturen

Klik hier om de vluchturen te zien

 

 

 

Van Aelbrouckstraat, 8
9620 Zottegem

Tel. +3293603434

info@wonderreizen.be

Find us on Facebook

Tips and Trics

Abonneer u op de nieuwsbrief.
Klik hier

 

Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met het gebruik van persoonlijke gegevens
voor statistische informatie met betrekking tot browsen (wat zijn cookies?)
Zie het privacybeleid voor meer informatie.