Wonderreizen

Van Aelbrouckstraat, 8
9620 Zottegem

Tel. +3293603434

info@wonderreizen.be

Find us on Facebook

Tips and Trics

Abonneer u op de nieuwsbrief.
Klik hier

 

Borrelend IJsland

Montagne
Aurores boréales
Reykjavik
Cascade
Fleurs
IJsland, een veelkleurig paradijs met een woeste en spectaculaire natuur Om u onder te dompelen in een natuur vol wilde schoonheid in een bevreemdende omgeving moet u in IJsland zijn. Dit land vol extremen ligt aan de noordelijke zijde van de Atlantische Oceaan en vormt een geweldige speeltuin voor de natuurelementen. Adembenemende landschappen verenigen ijs en vuur, hemel en water, licht en duisternis, nacht en ochtendgloren… In dit buitengewoon natuurschoon treft u vulkanen, geisers, bergrivieren, gletsjers, fjorden en meren. De uitgestrekte lavavelden met oeroude of recente rotsfragmenten wisselen elkaar af met zacht glooiende groene heuvels vol bloemen. Duizelingwekkende klippen duiken op uit het zwarte zand waar de woeste oceaan met de keien speelt en de ijsschotsen die ervandoor willen, in toom houdt. Ons traject voert ons door enkele afgelegen stadjes en dorpen met onuitspreekbare namen maar die een gevoel van geborgenheid uitstralen.

Goed om te weten

  • Zowel Icelandair als WOW Air bieden het hele jaar door rechtstreekse vluchten aan vanuit België. Vermits de streek rond Reykjavik heel wat interessante bezienswaardigheden te bieden heeft, kunt u het beste niet te ver van de hoofdstad verblijven.
  • Omwille van de lange nachten is de periode vanaf begin september tot einde april ideaal om het noorderlicht te bewonderen.
  • In Reykjavik en Husavik worden vanaf het voorjaar en de hele zomer lang excursies georganiseerd om walvissen te spotten.

Van Aelbrouckstraat, 8
9620 Zottegem

Tel. +3293603434

info@wonderreizen.be

Find us on Facebook

Tips and Trics

Abonneer u op de nieuwsbrief.
Klik hier

 

Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met het gebruik van persoonlijke gegevens
voor statistische informatie met betrekking tot browsen (wat zijn cookies?)
Zie het privacybeleid voor meer informatie.